Jdi na obsah Jdi na menu
 


KONTAKT

První kontakt většinou probíhá přes e-mail, či sms. Prosím nevolejte mi hnedle. Často mám ruce zapletené do copánků, nebo mám jiné aktivity. Občas mi voláte o víkendech, kdy nabírám síly na další pracovní týden. Mohu stonat a vyspávat... Přes zprávy se pak můžeme domluvit na zavolání, pokud to potřebujete.
 

Je třeba se domluvit na:

typu účesu

rozsah účesu (celá hlava ... jeden copánek...)

volbu materiálu a jeho barevnosti

specifikace vašich vlasů (délka, hustota, výholy a podholy)

výběr termínu (datum a čas).

 

Pro výběr barvy materiálu je fajn ke vzkazu přiložit i fotku vašich vlasů (foceno na rozptýleném světle, ne na ostrém slunci či pod umělým světlem, které barvy zkreslí). Případně přiložit i nějaké inspirační fotky, které se vám líbí.

Návody neposílám.

Upozorňuji na nutnost objednání se na konkrétní datum a čas nejlépe jeden a více týdnů před samotným pletením.

Při rezervaci termínu prosím dobře zvažte své časové a finanční možnosti a neblokujte zbytečně termín, který by mohl využít někdo jiný.  

Pletení většinou probíhá u mne doma na Praze 8.

 

Budu ráda za tykání :-)

 

Míša Čermáková

 

+420 607 875 420


(preferuji sms, neb ne vždy Vám mohu hovor příjmout)


e-mail: rasta4u@seznam.cz


 


PŘÍKLADY  VZKAZŮ:

Ahoj Míšo,
chtěla bych uplést tenké rasta copánky na celé hlavě. Mám poměrně husté vlasy (říkává mi to kadeřnice) a sahají mi někam na lopatky. Snažila jsem se změřit nejdelší vlasy a naměřila jsem kolem 50 centimetrů.
Potřebovala bych poradit s barvou. Vlasy mám blonďaté, odbarvované. Původní barvu mám takovou světle hnědou. Copánky bych chtěla ještě světlejší blond. Asi bych i chtěla na oživení přidat nějakou růžovou.
Pro představu přikládám pár fotek svých vlasů a nějaké fotky copánků, co se mi líbily. Barevně a velikostí copánků, políček.
Ještě bych se chtěla ujistit, že mi copánky nebudou vadit při sportu. Dost běhám, občas lezu. Chystám se na surf. Sem tam sednu na kolo (s hemlou). Ve škole mám teď zápočet z plavání. Omezí mě ten účes v některém z nich?
Viděla jsem, že nabízíš  na pletení termín příští středu. Šlo by se dohodnout?
Míša,
telefon na mě 60875420


 

Ahoj Míšo,
potřeboval bych zaplést jen vršek hlavy. Hlavu mám celou podholenou. Myslím, že se tomu říká francouzské copánky. Přikládám fotku toho účesu a i mých vlasů. Myslíš, že bude stačit ta délka vlasů? Nebo by byla potřeba tam přidat nějaký materiál navíc? Kolik by to stálo? Dost sportuji a vůbec, chci aby mi to vydrželo aspoň pár týdnů i měsíc hezké. Kdy máš nejbližší volný termín?
Michal, 607875420

 


Ahoj Míšo,
potřebovala bych zaplést mou 10 letou dceru. Jede na školu v přírodě a chtěla bych, aby měla chvíli klid od česání a užila si to tam naplno. Mohla bys mi poradit účes? Stačí když vydrží ten jeden týden. Odjíždí za tři týdny v sobotu 25. Stihly bychom to? Dcera může jen po škole od 15. hodiny dál v pondělí, středu a pátek. A pak taky o víkendech. Ale to nevím, jestli taky pleteš. 

Posílám fotku jejich vlasů. Má je tedy dost jemné a cuchavé. Hustota nic moc. Jen kousek po ramena. Jen tak pro dokreslení, je 130 cm vysoká.

Budu se těšit na odpověď,
Míša, 607875420

 

 

Ahoj,
vdávám se za půl roku a přemýšlím o copáncích. Mohly bychom se dohodnout? Vím, že je to hodně dopředu a že plánuješ jen měsíc dopředu, ale víš jak to bývá se svatbami...
V příloze zasílám fotky svých vlasů a toho, co mě zaujalo.
Míša, 607875420

 


Míšo,
ráda bych měla od svých vlasů klid. Ale fakt nevím, který z účesů mám zvolit. Mohly bysme si, prosím, zavolat? Přijde mi, že to nějak neumím nasoukat do řádek psaného vzkazu. mívám čas každý den po šesté.

Míša, 607875420

 

Zdravím,
rád bych si nechal zaplést vlasy. Nevím, jak se tomu účesu říká, ale posílám fotku v příloze. Takhle nějak bych to i já chtěl zaplést.
Michal, 60875420



Datum aktualizace stránky: 19.9.2022